Fotbal extern

Un nou atac la adresa lui Koeman: „Nici măcar nu vorbea cu mine!” Jucătorul pe care l-a 'blocat' de la prima echipă a Barcelonei

Perioada petrecută de Ronald Koeman pe banca Barcelonei nu a fost cea mai bună nici pentru antrenor, dar nici pentru unul dintre jucători. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 22:32
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 22:36

Mai mulți fotbaliști puși pe lista neagră a lui Ronald Koeman în perioada în care o pregătea pe Barcelona au rupt tăcerea! După experimentatul Pjanic, împrumutat la Beșiktaș pentru că tehnicianul nu îi acorda minute, și Matheus Fernandes, dat afară printr-un mail, după ce același Koeman i-a spus că nu are valoare de Barca, încă un fotbalist blaugrana acuză atitudinea antrenorului. 

Atac dur la adresa lui Ronald Koeman

Alex Collado (22 ani) a fost împrumutat de catalani la Granada în iarnă, după ce nu a reușit să obțină șansa de a juca la prima echipă în acest sezon, tocmai din cauza tehnicianului neerlandez. 

Koeman i-a transmis înainte de startul sezonului lui Collado să își găsească echipă, tânărul winger își negociase o posibilă mutare în alt campionat, însă totul a picat, iar el a rămas neînscris. Koeman nici nu a vrut să audă de el, cu atât mai puțin să în folosească la prima echipă. 

Rămas în afara lotului și fără șanse de a prinde vreun minut la a doua echipă, acolo unde a fost inițial văzut și apreciat pentru prestațiile sale, după ce nu a fost înscris, Collado s-a văzut pus în fața unei situații extrem de dezamăgitoare. Cu toate astea, a găsit puterea de a merge mai departe, iar acum a fost împrumutat până la finalul sezonului. 

Tânărul fotbalist a oferit recent un interviu în care s-a deschis complet, vorbind despre perioada dificilă prin care a trecut. În momentul în care a fost întrebat despre motivul pentru care crede că nu a primit mai multe șanse, Collado nu s-a putut abține și a dezvăluit relația rece pe care a avut-o cu Koeman. 

„Depinde de fiecare antrenor. Mi-am arătat nivelul la echipa a doua. Decizia îi aparținea dacă nu i-a plăcut de mine sau nu știu ce s-a întâmplat. Dar, la final, cu Koeman, mi s-a luat și cheful de a mă antrena. 

Mi-am pierdut interesul pentru că treceam prin situația asta și el nici măcar nu mi se adresa, nu vorbea, nimic. Nu vreau să intru în mai multe detalii Au fost situații complicate, dar Barca este clubul vieții mele”, a recunoscut tânărul fotbalist pentru Marca

Mandatul lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei a început pe 19 august 2020 și s-a încheiat pe 28 octombrie 2021. În acest timp, catalanii au reușit să câștige doar Cupa Spaniei. 

Modifică setările cookies