Luis Suarez si Edinson Cavani, in aceeasi echipa?! Ce club isi doreste sa ii transfere pe cei doi atacanti: "Vin amandoi! Sigur!"

Luis Suarez si Edinson Cavani, in aceeasi echipa?! Ce club isi doreste sa ii transfere pe cei doi atacanti: "Vin amandoi! Sigur!"

Luis Suarez si Edinson Cavani ar putea sa joace impreuna la o echipa din Uruguay. Un fost fotbalist uruguayan cu renume ii doreste la echipa sa.

Dupa ce s-a tot discutat in ultima vreme de posibilele plecari a celor doi fotbalisti uruguayeni de la cluburile lor, multi antrenori viseaza sa ii antreneze. Atat Luis Suarez, cat si Edinson Cavani isi cauta echipa in aceasta perioada de mercato. 

Fostul fotbalist uruguayan care a trecut si pe la Inter Milano, Alvaro Recoba, si-ar dori sa ii transfere la echipa pe care o antreneaza in acest moment, Nacional Montevideo:

"Anii vor spune ca Luis Suarez a fost unul dintre cei trei sau patru cei mai buni din istoria fotbalului uruguayan. La Barcelona, ​​cand au spus ca Luis este dolofan, el a marcat doua sau trei goluri in urmatoarele jocuri. Jucatorii care au dat atat de mult trebuie respectati.

Ii aduc pe amandoi, pe el si pe Edinson Cavani la Nacional... Vin amandoi... Sigur ", a declarat Alvaro Recoba conform Sport.es.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT