ULTIMA ORA | Sedinta fulger la federatie: turcii au luat decizia finala in privinta lui Lucescu! Ce se intampla cu romanul

ULTIMA ORA | Sedinta fulger la federatie: turcii au luat decizia finala in privinta lui Lucescu! Ce se intampla cu romanul

Turcii i-au stabilit soarta lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a inceput cu o infrangere Nations League, scor 1-2 cu Rusia pe teren propriu, nou motiv pentru presa turca sa il puna la zid pe selectionerul roman. Federalii turci au insa o alta opinie.

Potrivit jurnalistilor de la GS Gazete, imediat dupa meciul cu Rusia Lucescu a fost chemat de urgenta la sediul federatiei pentru o sedinta fulger. In urma discutiilor, oficialii federatiei turce au luat decizia de a continua alaturi de selectionerul roman.

Senol Gunes si Aykut Kocaman au fost numele de tehnicieni vehiculate de presa turca drept posibili inlocuitori pentru Lucescu.

Mircea Lucescu a preluat nationala Turciei in august 2017, intr-un moment dificil cand calificarea la Campionatul Mondial din Rusia era compromisa in mare parte. De atunci, Turcia a castigat trei meciuri, a inregistrat patru remize, dar a pierdut alte cinci partide.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies