ULTIMA ORA | Sedinta fulger la federatie: turcii au luat decizia finala in privinta lui Lucescu! Ce se intampla cu romanul
Luni 10 Septembrie 2018, 10:33

ULTIMA ORA | Sedinta fulger la federatie: turcii au luat decizia finala in privinta lui Lucescu! Ce se intampla cu romanul

Turcii i-au stabilit soarta lui Mircea Lucescu.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Mircea Lucescu a inceput cu o infrangere Nations League, scor 1-2 cu Rusia pe teren propriu, nou motiv pentru presa turca sa il puna la zid pe selectionerul roman. Federalii turci au insa o alta opinie.

Potrivit jurnalistilor de la GS Gazete, imediat dupa meciul cu Rusia Lucescu a fost chemat de urgenta la sediul federatiei pentru o sedinta fulger. In urma discutiilor, oficialii federatiei turce au luat decizia de a continua alaturi de selectionerul roman.

Senol Gunes si Aykut Kocaman au fost numele de tehnicieni vehiculate de presa turca drept posibili inlocuitori pentru Lucescu.

Mircea Lucescu a preluat nationala Turciei in august 2017, intr-un moment dificil cand calificarea la Campionatul Mondial din Rusia era compromisa in mare parte. De atunci, Turcia a castigat trei meciuri, a inregistrat patru remize, dar a pierdut alte cinci partide.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”