Tottenham a castigat batalia cu United! Doi jucatori de la Real Madrid se vor transfera la echipa lui Mourinho

Gareth Bale Real Madrid Tottenham Fotbal extern Tottenham a castigat batalia cu United! Doi jucatori de la Real Madrid se vor transfera la echipa lui Mourinho
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 00:02
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 00:10
Tottenham Hotspur s-a inteles cu Real Madrid asupra transferurilor lui Gareth Bale si Sergio Reguillon. 

Tottenham a incheiat un acord pentru a-l readuce pe Gareth Bale in Premier League sub forma de imprumut, de asemenea reusind sa semneze si cu castigatorul de Europa League cu Sevilla, Sergio Reguillon. Presedintele Daniel Levy va urma sa le puna pe masa contractele celor doi incat sa se inteleaga cu jucatorii.

Cei doi au fost oferiti si la Manchester United, insa "diavolii rosii" au fost interesati mai mult de aducerea lui Jadon Sancho pe Old Trafford. Pentru imprumutul lui Bale, cei de la Tottenham vor trebui sa-i asigure salariul galezului, acesta fiind renumerat cu numai putin de 15 milioane de euro, jumatate din suma de transfer a lui Reguillon. 

Agentul lui Bale a confirmat in aceste zile discutiile cu Tottenham.

"Gareth inca iubeste Spurs, vorbim cu ei. E locul unde isi doreste sa mearga cel mai mult", a declarat agentul jucatorului pentru BBC. 

Pentru Bale ar fi o reintoarcere dupa 7 ani la clubul din Londra, el evoluand pentru Tottenham intre sezoanele 2007-2013. Bale a ramas cel mai scump jucator vandut englezi, acesta plecand pentru suma de 101 milioane de euro la Real Madrid. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!