"Sunt si alte moduri de a ne multumi, Romelu..." Lukaku, tinta glumelor pe retelele de socializare. Mertens a ras de el: FOTO
Joi 29 Martie 2018, 14:34

"Sunt si alte moduri de a ne multumi, Romelu..." Lukaku, tinta glumelor pe retelele de socializare. Mertens a ras de el: FOTO

Dries Mertenes a fost in centrul atentiei pe retelele de socializare si s-a amuzat pe seama lui Lukaku.
 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Belgia a invins cu 4-0 Arabia Saudita in ultimul amical inainte de Nations League, competitie care incepe in septembrie.

Romelu Lukaku marcat de doua ori din pasele lui Eden Hazard si Mertens. Cel din urma a tinut sa faca o gluma pe retelele de socializare imediat dupa meci.

Colegul lui Vlad Chiriches de la Napoli a postat pe Twitter o fotografie cu el, Hazard şi Lukaku, cu ultimul in genunchi, multumindu-le celor doi pentru pase de gol. Mertens a scris in poza: "Exista si alte moduri de a ne multumi pentru assist-uri, Rom...", a fost mesajul lui Mertens.

Imediat, fanii s-au amuzat copios pe seama fotografiei fotbalistului lui Napoli.
 0 comentarii
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT