Cholo Simeone, dat de gol de sora sa: "E o chestiune de timp pana cand va ajunge acolo". Unde pleaca de la Atleti
Duminica 09 Septembrie 2018, 17:39

Cholo Simeone, dat de gol de sora sa: "E o chestiune de timp pana cand va ajunge acolo". Unde pleaca de la Atleti

A jucat in Serie A pentru Inter si Lazio, iar acum este tot mai aproape de o revenire in Italia, dar din postura de antrenor.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

In ciuda performantelor uluitoare pe care le-a realizat la Atletico Madrid, Cholo Simeone este interesat de o noua provocare.

Campionatul Italian ramane unul atractiv pentru argentinianul care a evoluat 2 ani la Inter si 4 la Lazio.

Natalia, sora lui Simeone, a declarat ca este doar o chestiune de timp pana cand Cholo va ajunge la Inter Milano. Aceasta este si impresarul antrenorului lui Atletico.

"Mai repede sau mai tarziu, el va pleca. Cred ca este doar o chestiune de timp. Ii place locul, ii place sa traiasca in Milano. Inter este o echipa foarte mare pe care i-ar placea sa o antreneze. El este in continuare apropiat si de cei de la Lazio", a declarat sora lui Simeone pentru goal.com

Natalia a vorbit si despre ramanerea lui Diego la Atletico Madrid acolo unde se afla deja de 7 ani.

"Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dar ramane acolo unde crede ca mai este treaba de facut. Pasiunea tot timpul invinge",
a incheiat Natalia.

Sezonul trecut a fost unul bun pentru Atletico si Simeone. Acestia au castigat Europa League si Supercupa Europei si s-au clasat pe locul secund in La Liga.
 Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”