Lovitura URIASA data de Atletico Madrid! Oblak este la un pas sa semneze: clauza COLOSALA pe care o va avea

Lovitura URIASA data de Atletico Madrid! Oblak este la un pas sa semneze: clauza COLOSALA pe care o va avea

Jan Oblak a fost omul decisiv in partida dintre Altetico Madrid si Rayo Vallecano.

Atletico a castigat la limita, cu 1-0, confruntarea cu Rayo Vallecano de sambata.

Echipa lui Simeone a triumfat din nou, gratie fortei defensive si aparatii lui Oblak la faze extrem de periculoase, astfel ca multi au inceput sa vorbeasca despre prelungirea contractului portarului cu clubul din Madrid. 

Jan Oblak este unul dintre oamenii cheie ai echipei aflate in elita fotbalului European, pe care Atletico nu il poate pierde asa usor. Portarul are o clauza de reziliere de 100 de milioane si, cu toate astea, a avut multe oferte de la alte echipe. S-a vorbit chiar despre transferul sau la Chelsea, ca solutie de avarie pentru plecarea lui Courtois.  

Se pare ca acum este momentul in care, odata inceput campionatul si avand parte de persiunea pietei transferurilor, Atletico ia in calcul prelungirea contractului lui Oblak, iar aceasta s-ar putea concretiza inainte de Craciun. 

Oblak are contract pana in 2021 si o clauza de reziliere de 100 milioane de euro. Intentia celor de la Atletico este de a-i prelungi contractul si a dubla clauza, care ar putea ajunge la 200 de milioane de euro. 

Astfel, Oblak ar ajunge unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti ai echipei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Atac armat în Germania: cel puțin 9 oameni, uciși în Hanau. Reacția președintelui Iohannis
BRAT