Shevchenko revine in fotbal si merge direct la EURO. Fostul Balon de Aur a acceptat postul de secund al nationalei Ucrainei

Shevchenko revine in fotbal si merge direct la EURO. Fostul Balon de Aur a acceptat postul de secund al nationalei Ucrainei

Fost Balon de Aur in 2004 si unul dintre cei mai buni atacanti ai anilor 2000, Andriy Shevchenko revine in fotbal. Acesta va merge cu nationala Ucrainei la EURO, insa nu din postura de jucator, ci ca antrenor secund.

La 39 de ani, Andriy Shevchenko, fostul mare atacant al nationalei Ucrainei, al Milanului si al lui Chelsea, revine in fotbal. "Sheva" va merge alaturi de nationala tarii sale la EURO 2016 din postura de antrenor secund.

Cu 111 meciuri pentru Ucraina si 48 de goluri marcate, Shevchenko va reveni la echipa nationala. Acesta a confirmat ca va colabora cu selectionerul Mihailo Formenko.

"Dupa aproape 4 ani de vacanta, revin in fotbalul mare ca antrenor. Am lucrat cu mari antrenori precum Valeri Lobanovski, Carlo Ancelotti, Jose Mourinho si am castigat o mare experienta. Cursurile de antrenor mi-au modelat ideile si m-au ajutat sa-mi fac propria viziune despre fotbal. Sper ca asta ma va ajuta in viitor", a spus Shevchenko.

La EURO 2016, Ucraina se va duela in Grupa C cu Germania, Polonia si Irlanda de Nord.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies