GALERIE FOTO Sergio Ramos s-a retras din națională. Imagini de colecție cu fostul căpitan al Spaniei

Sergio Ramos Sergio Ramos retragere Spania Fotbal extern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 22:58
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 22:59
Ramos a jucat pentru naţionala Spaniei în perioada 2005 – 2021, în 180 de meciuri. El a câştigat cu prima reprezentativă Cupa Mondială în 2010 şi Campionatul European în 2008 şi 2012.

Fotbalist la Paris Saint-Germain, Sergio Ramos a jucat ultimul meci pentru națională în 2021. După o carieră prodigioasă, în care a cucerit titlul mondial și cel european, Ramos a ales să se retragă din reprezentativa Spaniei după 180 de partide. 

Într-o postare în care a transmis și un mesaj aspru în care îl atacă pe selecționerul Luis de la Fuente, Ramos a vorbit despre noua postură pe care va miza când va juca naționala Spaniei. 

Imagini de colecție cu Sergio Ramos

“Am amintiri de neuitat, toate titlurile pentru care am luptat şi pe care le-am sărbătorit împreună şi mândria extraordinară de a fi jucătorul spaniol cu ​​cele mai multe selecţii. Această emblemă, acest tricou şi aceşti fani, voi toţi, m-au făcut fericit.

Voi continua să-mi încurajez ţara de acasă, cu emoţia privilegiatului care a putut să o reprezinte cu mândrie de 180 de ori. Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care aţi crezut mereu în mine!”, a scris jucătorul în vârstă de 36 de ani.

În GALERIA FOTO de mai sus puteți vedea imagini memorabile cu Sergio Ramos. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!