Newcastle Inter Mohammed bin Salman Fotbal extern

Șeicul miliardar de la Newcastle vrea să cumpere o super-putere din Serie A! Oferă un miliard de dolari

Fondul de investiții deținut de Mohammed bin Salman a achiziționat pachetul acționar al lui Newcastle recent.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:01
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:02

Clubul englez este cel mai bogat din lume, averea prințului fiind cu mult peste cea a lui Mansour de la Manchester City, dar și peste cea a lui Nasser Al-Khelaifi, de la Paris Saint-Germain. 250 de miliarde de euro este averea pe care o are șeicul. Bin Salman vrea să facă din Newcastle o forță în fotbalul mondial, însă nu se oprește aici. 

Mohammed bin Salman vrea să devină acționar majoritar al campioanei en-titre din Serie A, Inter, anunță International Business Times, citat de Bild

Bin Salman, gata să investească un miliard de dolari 

Inter se confruntă cu probleme financiare de mai mult timp, din cauză că familia Zhang, deținătoarea clubului, nu mai poate susține echipa. De ceva timp, proprietarii caută noi investitori, care să poată prelua clubul și să ofere o sumă pe măsură.

Sursa citată dezvăluie că bin Salman, care a plătit 352 de milioane de euro pentru Newcastle, este dispus să ofere un miliard de dolari pentru clubul din Milano. Cu toate astea, Zhang mai negociază și cu alți posibili investitori, mulți din Statele Unite, capabili să preia echipa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!