Campionate externe

Pregătește Al-Khelaifi mutarea anului cu Liverpool?! Șeicul, gata să renunțe la Neymar pentru starul de pe Anfield

Paris Saint-Germain nu are cel mai bun start de sezon!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 14:36
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 14:38

În ciuda mega-transferurilor pe care le-au făcut șeicii în vară, aducând nume importante precum Messi, Donnarumma, Wijnaldum, Hakimi sau Ramos, PSG nu strălucește. Deși toată lumea se aștepta să vadă o echipă invincibilă, până acum prestațiile nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. 

Unul dintre cei mai criticați jucători din acest sezon este Neymar, brazilianul ale cărui prestații au fost analizate cu rigurozitate de presa franceză. Mai mult, au apărut zvonuri conform cărora Nasser Al-Khelaifi, sătul de problemele extra-sportive ale jucătorului, care îi afectează și prestațiile, ar fi dispus să îl vândă în vară, deși a semnat recent un contract nou. 

  • Neymar

Nici Messi nu a reușit să se adapteze, prestațiile sale fiind șterse, însă argentinianul se află la începutul aventurii pe Parc des Princes, astfel că șefii sunt îngăduitori cu el. Cu toate astea, plecarea lui Neymar ar însemna o lovitură pentru fostul jucător al Barcelonei. 

Al-Khelaifi, cu ochii pe superstarul lui Liverpool

Șeicul de la Paris s-a arătat deschis negocierilor în cazul în care apare o ofertă bună pentru Neymar. Mai mult, Al-Khelaifi are deja în calcul o posibilă variantă, în cazul în care există echipe care îl vor pe Neymar.

Conform Calcio Mercato, PSG îl urmărește de aproape pe Mohamed Salah, care și-ar dori să plece de la Liverpool în vara anului următor. Egipteanul face unul dintre cele mai bune sezoane ale sale, astfel că va fi ținta marilor cluburi importante. Salah este văzut drept un înlocuitor ideal pentru Mbappe, care va pleca în vară, liber de contract, la Real Madrid. 

În cazul în care îl vinde pe Neymar, Parisul va avea suficienți bani pentru a-l transfera fără probleme pe Mohamed Salah. În cazul în care Mbappe se răzgândește și semnează prelungirea, dar Neymar pleacă, Salah rămâne o opțiune serioasă pentru oficialii clubului din capitala Franței, scrie El Nacional

Modifică setările cookies