Campionate externe

Luptă pierdută pentru Barcelona?! Șeicul miliardar de la Newcastle, gata să golească banca pentru jucătorul dorit de Xavi

Barcelona a fost eliminată din grupele Champions League, iar catalanii vor căuta să facă mutări importante pe piața transferurilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 18:14
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 18:16

Cu toate astea, principalul impediment în calea transferurilor de răsunet are legătură cu problemele financiare pe care catalanii le au, datoriile clubului fiind mari și greu de acoperit. Xavi a pus ochii pe câțiva jucători importanți, pentru care însă Barcelona nu poate face oferte prin care să poată concura cu alte cluburi. 

Unul dintre jucătorii doriți de antrenorul catalanilor este Cesar Azpilicueta, care își încheie înțelegerea cu Chelsea în vară. Cluburi importante au pus deja ochii pe fundașul iberic, despre care Xavi crede că poate ajuta mult apărarea Barceleonei, datorită experienței sale, dar și calităților pe care le are, fiind un jucător care poate juca pe toate pozițiile. 

Bin Salman, gata să îi facă toate poftele fundașului de la Chelsea

Fanii de pe Stamford Bridge vor ca Azpilicueta să rămână la echipă, însă jucătorul ar fi mai decis ca niciodată să își schimbe echipa. Sub comanda lui Tuchel nu a mai fost protagonist, iar Joan Laporta ar fi luat deja legătura cu reprezentanții săi. 

Însă, Barcelona se poate lovi fix de obstacolul financiar. Pe fir pentru transferul fundașului a intrat și Newcastle United, cel mai bogat club din lume la ora actuală, iar șeicul miliardar pregătește o ofertă de nerefuzat pentru jucătorul spaniol, anunță El Nacional.

Propunerea lui bin Salman ar fi un salariu incredibil, dar și ocazia ca fundașul să fie lider absolut al apărării lui Newcastle în încercarea de a deveni unul din cluburile de top ale Europei. Planurile lui Azpilicueta ar fi însă să se mute din Anglia, pentru a reveni în Spania. 

Cu toate astea, Barcelona nu este dispusă să facă eforturi majore în încercarea transferului fotbalistului. 16 meciuri a jucat Azpilicueta pentru Chelsea, în toate competițiile, în acest sezon și are în cont și trei assist-uri. 

Modifică setările cookies