Abramovich Roman Chelsea Vasco da Gama Fotbal extern

Roman Abramovich vrea să cumpere un alt club de fotbal! Patronul lui Chelsea a trimis deja oferta

După Chelsea, Roman Abramovich plănuiește preluarea unui alt club de fotbal.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 22:44
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 23:08

Miliardarul rus a pus ochii pe un club din Brazilia, pe care l-ar putea prelua în perioada următoare. Noua lui țintă este un club cu o istorie de peste 20 de ani.

Patronul lui Chelsea este gata să cumpere echipa Vasco da Gama, din Brazilia, anunță jurnalistul Jorge Nicola. Echipa este fostă câștigătoare de Copa Libertadores, iar aici au jucat fotbaliști precum Douglas Louiz, Philippe Coutinho, Romario, Allan, Paulinho sau Wendel.

Roman Abramovich vrea să cumpere un club din Brazilia

Echipa are în palmares 4 titluri de campioană a Braziliei, dar și un trofeu Copa Libertadores, echivalentul Champions League în America de Sud. În prezent, echipa evoluează în liga a doua, acolo unde a retrogradat în sezonul 2019-2020.

Sursa amintită anunță că pe adresa echipei din Rio de Janeiro a venit deja o ofertă de preluare a pachetului acționar majoritar din partea patronului lui Chelsea. Nu este singura ofertă primită de club.

Abramovich dorește ca echipa braziliană să devină o pepinieră de talente pentru Chelsea. Procedura de preluare a unui club din Brazilia este complicată, însă președintele echipei va călători în viitor în Europa, cel mai probabil pentru a discuta cu pitențialul nou patron.

Modifică setările cookies