Recordul lui Beckham, amenințat! Borna istorică atinsă de un jucător al lui Southampton

James Ward-Prowse David Beckham Southampton Fotbal extern David Beckham
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 09:27
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 09:34

Nathan Jones, antrenorul lui Southampton, convins că James Ward-Prowse va bate recordul de lovituri libere al lui David Beckham, după ce acesta a marcat o altă împotriva lui Everton.

În ultimul lor meci din Premierleague, „sfinții” au revenit de la 1-0 și s-au impus pe terenul lui Everton.

Amadou Onana a deschis scorul, în minutul 30, însă iar Ward-Prowse a egalat imediat după pauză (min. 46). Tot el a mai lovit o dată în minutul 78, stabilind rezultatul final, scor 1-2.

  • James Ward-Prowse

Recordul lui Beckham, în pericol

Managerul Nathan Jones a vorbit la final despre evoluția fotbalistului său: „A fost remarcabil! Când am ajuns la club, prima mea conversație a fost cu el și a durat zece minute, după ce nu a fost ales pentru echipa Angliei. Din acel moment, el a fost absolut de clasă mondială pentru mine.

Sunt sigur că va depăși recordul lui Beckham. Cred că va juca încă câțiva ani în Premier League și calitatea lui nu va scădea în niciun fel. Este unul dintre cei mai tehnici jucători pe care i-am văzut vreodată, consistența pe care o arată este de clasă mondială”, a spus antrenorul lui Southampton.

Ward-Prowse este acum la doar două lovituri libere distanță de a egala recordul lui David Beckham de 18 goluri din din faze fixe. Căpitanul lui Southampton rar ratează un meci, deci nu e de mirare că Jones este atât de sigur că acesta va reuși să doboare recordul în curând.

În urma victoriei de sâmbătă, Southampton a egalat-o în clasament pe Everton, cele două echipe afându-se acum umăr la umăr pe ultimele poziții în Premier League.

Etapa următoare Southampton va primi vizita lui Aston Villa (locul 11), iar o victorie ar putea s-o scoată din zona roșie a clasamentului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!