OFICIAL Transfer de 35 de milioane de euro în Championship pentru fotbalistul care amenință recordul lui David Beckham și joacă de 20 de ani la Southampton!

James Ward-Prowse David Beckham lovituri libere Southampton West Ham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 12:35
Data actualizarii: Luni 14 August 2023, 12:37

James Ward-Prowse, internațional englez, a debutat în liga secundă în noul sezon, dar va continua în Premier League.

West Ham l-a transferat pe internaționalul englez James Ward-Prowse (mijlocaș central, 28 de ani, 11 selecții și 2 goluri la reprezentativa Angliei) de la Southampton pentru suma de 35 de milioane de euro.

Ward-Prowse a început sezonul în Championship, jucând la Southampton, clubul la care era legitimat din 2003, deci de două decenii, și unde purta banderola de căpitan!

La Southampton, în cele 343 de meciuri jucate în Premier League până la retrogradarea din ultimul sezon, mijlocașul central a marcat de 49 de ori (are 55 de goluri în toate competițiile pentru ”The Saints”).

Pep Guardiola: ”E cel mai bun executant de lovituri libere pe care l-am văzut în viața mea”

”Este cel mai bun executant de lovituri libere pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, recunoștea Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, încântat de execuțiile lui Ward-Prowse.

Ward-Prowse amenință recordul lui David Beckham de goluri înscrise din lovituri libere în Premier League: are 17 față de cele 18 ale lui Beckham.

Fostul antrenor de la Southampton: ”Sunt sigur că va depăși recordul lui Beckham”

”Când am ajuns la club, prima mea conversație a fost cu el și a durat zece minute, după ce nu a fost ales pentru echipa Angliei (n.r. - pentru turneul final din Qatar). Din acel moment, el a fost absolut de clasă mondială pentru mine.

Sunt sigur că va depăși recordul lui Beckham. Cred că va mai evolua câțiva ani în Premier League și calitatea lui nu va scădea în niciun fel”, spunea la începutul anului fostul antrenor al lui Southampton, Nathan Jones.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!