FOTO ȘI VIDEO Fiul lui David Beckham a debutat la clubul din Premier League cu care a semnat zilele trecute! Cum s-a descurcat Romeo

Romeo beckham brentford David Beckham Inter Miami Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 15:07
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 15:11

Romeo Beckham a fost împrumutat de Inter Miami din SUA, clubul tatălui său, la Brentford, locul 9 în campionatul Angliei.

Romeo Beckham, fiul starului David Beckham, a debutat marţi la echipa secundă a clubului de fotbal Brentford, aflată pe locul 9 în Premier League, după ce săptămâna trecută a semnat un contract cu gruparea londoneză, fiind cedat de Inter Miami, club aflat în proprietatea tatălui său, transmite EFE.

Romeo, 20 ani, al doilea fiu al lui David Beckham, s-a antrenat în ultimele luni cu echipa de rezerve a lui Brentford şi a semnat un contract cu ''albinele'', în calitate de jucător împrumutat de la Inter Miami.

Romeo Beckham a intrat la 1-2, apoi Brentford a întors scorul, 3-2 la final

Fiul lui Beckham a intrat pe teren în repriza secundă când echipa sa era condusă cu 2-1 de Erith and Belvedere, dar în final Brentford a întors scorul şi s-a impus cu 3-2 într-un meci din competiţia London Senior Cup. 

A fost primul meci competitiv pentru Romeo Beckham din luna septembrie.

David Beckham, printre cei 554 de spectatori din tribună

David Beckham s-a aflat printre cei 554 de spectatori din tribună şi a încercat să treacă neobservat, dar câţiva fani l-au recunoscut şi i-au cerut fotografii şi autografe. 

De obicei meciurile echipei secunde sunt urmărite de circa 160 de fani. 

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!