Manchester United Bangkok Liverpool Thailanda turneu Fotbal extern

Primul amical plătit pentru Manchester United și Liverpool, după o pauză de trei ani!

Cele două cluburi engleze vor juca un meci demonstrativ, pe 12 iulie, într-o locație exotică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 15:51
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 16:02

În această vară, Manchester United și Liverpool vor participa la meciul demonstrativ Bangkok Century Cup, organizat în Thailanda, în cadrul Fresh Air Festival, pe 12 iulie. Partida se va disputa pe Rajamangala National Stadium din Bangkok, care are o capacitate de 65.000 de locuri. 

Primele încasări din meciuri din presezon, după o pauză de trei ani

Acesta reprezintă prima participare la un turneu amical pentru care se vor încasa bani, pentru ambele echipe, din ultimii trei ani. După izbucnirea pandemiei de Covid-19, cluburile din Premier League au fost blocate în țară sau au putut participa doar la cantonamente de pregătire peste hotare, ceea ce a dus la pierderi financiare însemnate. Cele două cluburi au oferte și din Australia, unde au fost invitate să joace mai multe meciuri amicale cu echipe locale și rivale din Premier League, participarea urmând să fie răsplătită generos.

Ce alte meciuri vor mai juca United și Liverpool, în vara viitoare

Înainte de acest meci de gală, Manchester United are programate amicale cu Derby County, QPR, Brentford și Everton, în timp ce Liverpool urmează să joace cu Mainz, Hertha Berlin, Athletic Bilbao și Osasuna. Anunțul vine la scurt timp după ce Louis Van Gaal, fostul antrenor al "Diavolilor Roșii" și actualul selecționer al Olandei, a declarat că United "este mai degrabă un club comercial decât un club de fotbal", pentru că oficialii încurajează și programează numeroase partide plătite în presezon, care disturbă planurile antrenorilor, pregătirea jucătorilor și rezultatele ulterioare ale echipei.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!