FCSB covid-19 FC U Craiova Liga 1 Mihai Stoica Superliga

COVID-19 la FCSB! Doi jucători au fost testați pozitiv și ratează meciul cu FC U Craiova

FCSB - FC U Craiova, meci contând pentru etapa 24 din Liga 1, este programat duminică, de la ora 19:55, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 23:59
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 00:02
Din articol
Vicecampioana are nevoie de o victorie pentru a profita de un nou pas greșit al lui CFR Cluj. Campioana a remizat contra Universității Craiova, scor 1-1, astfel că o victorie al lui FCSB ar reduce diferența dintre prima și a doua clasată la doar șase puncte.

COVID-19 la FCSB!

Meciul nu se anunță unul ușor pentru FCSB, mai ales că echipa este afectată din nou de pandemia de coronavirus. Pe lângă antrenorul Toni Petrea, doi jucători au fost testați pozitiv la începutul acestei săptămâni, anunță Mihai Stoica.
 
Managerul general de la FCSB nu a dorit să specifice numele jucătorilor depistați cu COVID-19, însă a anunțat că vor ieși din izolare luni, după meciul cu FC U Craiova.

"Avem și noi probleme. Nu joacă Tănase (n.r - suspendat). Toni nu e pe bancă. Bine că n-a plecat Pinti la națională. Avem două cazuri de luni, doi jucători de luni. Dacă CFR spune că nu are niciunul, eu de ce aș spune (n.r - numele jucătorilor)? Avem doi jucători cu COVID, mâine ies. Sau chiar luni.

Toni ratează și intermediara, dar e ok. Are ceva simptome, dar nu cine știe ce. A simțit o durere în gât și a făcut un test. S-a testat și el cu noi luni și a ieșit pozitiv. Acum, problema e că am stat și noi cu el, dar am mai stat și cu Edi", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

După meciul cu FC U Craiova, FCSB va juca în deplasare, contra Academicii Clinceni, trei zile mai târziu, miercuri, de la ora 19:55.

Modifică setările cookies