"Vom accepta orice consecinta!" Ce a spus Mikel Arteta dupa ce Arsenal a acceptat sa ia parte la Super Liga Europei

"Vom accepta orice consecinta!" Ce a spus Mikel Arteta dupa ce Arsenal a acceptat sa ia parte la Super Liga Europei

Arsenal accepta orice consecinta in urma deciziei de a participa in Super Liga.

Mikel Arteta a fost prima persoana publica care sa vorbeasca despre situatia lui Arsenal, dupa ce conducerea clubului a decis sa participe la Super Liga Europeana.

Antrenorul spaniol a vorbit la conferinta de presa dinaintea meciului dintre Arsenal si Everton de vineri. Arteta a admis faptul ca Arsenal trebuie sa accepte consecinte pentru dorinta de a participa intr-o liga desprinsa de UEFA.

Antrenorul in varsta de 39 de ani a mai declarat de asemenea ca patronii clubului tunar, familia Kroenke si-a cerut personal scuze pentru ca a distrus atmosfera din vestiarul lui Arsenal, dupa anuntul facut duminica.

Arsenal a fost una dintre cele 12 echipe fondatoare care au decis sa infiinteze Super Liga Europeana in aceasta duminica. Totusi, dupa ce mai multe echipe din Anglia au decis sa renunte la proiect, tunarii au anuntat si ei marti ca vor iesi din competitia condusa de Florentino Perez.

Arteta a declarat ca accepta orice pedeapsa pe care ar trebui sa o suporte Arsenal dupa decizia de duminica.

"Cu siguranta, atunci cand actionezi si ei asemenea decizii, mereu vor fi consecinte. Eu cred ca trebuie sa intelegem care au fost motivele cluburilor care au dorit sa obtina mai mult, dar proiectul nu era bine facut din start, asa ca trebuie sa suportam consecintele", a declarat Arteta in conferinta de presa de joi.

"Locul si abilitatea de a participa undeva trebuie sa fie castigat si trebuia demonstrata pe teren. Mereu o sa fiu adeptul acestei mentalitati. Principalul motiv pentru care suntem aici e pentru ca avem nesiguranta ca vom castiga sau vom pierde, si putem visa", a mai adaugat Arteta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies