Președintele lui Atletico Madrid a reacționat la scurt timp după ce Joao Felix a anunțat că vrea să rămână la Barcelona

Joao Felix Atletico Madrid Barcelona Fotbal extern Joao Felix / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 22:45
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 22:49

Enrique Cerezo, președintele clubului Atletico Madrid, a confirmat că este dispus să-l cedeze definitiv pe Joao Felix la FC Barcelona.

Din articol

Internaționalul portughez și-a exprimat dorința de a rămâne la Barcelona și după încheierea împrumutului care expiră la finalul acestui sezon.

Fotbalistul de bandă a făcut meciuri bune la FC Barcelona, însă nu a reușit încă să îi convingă definitiv pe oficialii clubului catalan, potrivit Football-espana, care scoate în evidență faptul că o eventuală ofertă a Barcelonei pentru un alt împrumut va fi cu siguranță respinsă de Atletico Madrid, cu excepția cazului în care ar include o clauză obligatorie de cumpărare în 2025.

80 de milioane de euro încearcă să obțină Atletico Madrid în schimbul lui Joao Felix în această vară.

Enrique Cerezo a fost întrebat despre cazul Felix și a recunoscut că este dispus să faciliteze o vânzare, dacă Barcelona va veni cu o ofertă acceptabilă.

"A jucat bine pentru Barca, așa că e normal să vrea să rămână. Dacă vor să-l păstreze și el vrea să rămână, toată lumea ar fi fericită.

Dacă el rămâne la Barca, vor avea un jucător magnific. Nu știu cât am cere pentru el. La această întrebare ar trebui să răspundă 'economiștii' noștri", a spus conducătorul lui Atletico Madrid.

Despre Joao Felix

În acest sezon, Joao Felix a evoluat în 35 de partide pentru cei de la FC Barcelona, pentru care a reușit să marcheze de nouă ori și să ofere șase pase decisive.

Atletico Madrid nu vrea să renunțe prea ușor la Joao Felix, având în vedere că starul portughez este în continuare cel mai scump jucător din istoria clubului.

În 2019, Atletico plătea 127 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Felix de la Benfica Lisabona.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!