Joao Felix a ales unde vrea să joace în sezonul următor: ”Aș fi fericit”

Joao Felix Atletico Madrid Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 18:22
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 18:22

Joao Felix (24 de ani) este împrumutat de Barcelona de la Atletico Madrid până la finalul acestui sezon.

După ce în sezonul precedent a fost împrumutat la Chelsea, dar nu a rămas pe Stamford Bridge, de această dată Felix a ajuns la Barcelona, clubul pentru care și-a dorit să evolueze.

Viitorul lui Joao Felix a fost pus sub semnul întrebării, având în vedere că Barcelona trece printr-o situație financiară delicată și nu se știe, momentan, dacă și-ar permite să-l transfere definitiv pe portughez.

Între timp, lusitanul și-a manifestat din nou intenția de a rămâne la FC Barcelona și din sezonul următor și de a juca pe noul stadion Camp Nou.

Joao Felix: ”Aș fi fericit să rămân”

"Aş fi fericit să rămân la Barcelona. Familia mea iubeşte să fie aici, dar nu depinde de mine. Să vedem ce se întâmplă, mi-ar plăcea să joc pe noul stadion Camp Nou. Să vedem ce trebuie făcut ca să se întâmple. 

De asemenea, mi-ar plăcea ca Xavi să-şi schimbe decizie şi să rămână antrenorul Barcelonei, e grozav şi are idei bune", a spus Joao Felix, pentru jurnalistul Gerard Romero.

În acest sezon, Joao Felix a evoluat în 35 de partide pentru cei de la FC Barcelona, pentru care a reușit să marcheze de nouă ori și să ofere șase pase decisive.

Atletico Madrid nu vrea să renunțe prea ușor la Joao Felix, având în vedere că starul portughez este în continuare cel mai scump jucător din istoria clubului.

În 2019, Atletico plătea 127 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Felix de la Benfica Lisabona.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!