FC Barcelona poate da lovitura! Joao Felix a dezvăluit cine ar putea să-i ia locul lui Messi: "I-ar plăcea să poarte numărul 10"

fc barcelona Bernardo Silva Joao Felix Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 17:56
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 18:07

Într-un interviu acordat pentru Jijantes, Joao Felix a abordat mai multe subiecte, inclusiv cel al transferurilor la FC Barcelona.

Portughezul a dezvăluit că Bernardo Silva l-ar fi întrebat despre viața din Barcelona, lăsând de înțeles că ar fi interesat de un posibil transfer în La Liga. 

"Dacă aș fi director sportiv pentru o zi, l-aș aduce pe Bernardo Silva, fără îndoială. Ai văzut cum joacă? Este și mai bun ca om. Este din generația lui Cancelo. Rezistă până la 35-36 de ani.

Cumnata sa este aici, m-a întrebat despre cum merg lucrurile prin Barcelona, despre vreme, despre taxe. I-am spus că este ok să vină.

Nu cred că Manchester City se va lăsa ușor. Pentru 50 de milioane de euro l-aș aduce. Și pentru 60-70 de milioane. Merită fiecare ban. I-ar plăcea să poarte numărul 10. Este un număr foarte important pentru club, nu-l poți da oricui", a declarat Joao Felix.

Bernardo Silva poate ajunge la FC Barcelona

Bernardo Silva (29 de ani) ar vrea să plece de la Manchester City la finele acestui sezon și ar dori să semneze cu FC Barcelona, unde poate fi din nou coleg cu Ferran Torres și Ilkay Gundogan. 

Singura problemă este reprezentată de clauza de reziliere din contractul jucătorului cu Manchester City, în valoare de 58 de milioane de euro. 

De mai multe sezoane, FC Barcelona se confruntă cu probleme din punct de vedere financiar, astfel că este posibil ca această clauză să reprezinte un impediment în calea transferului lui Bernardo Silva pe Camp Nou.

Titular inconstestabil la Manchester City, portughezul a evoluat în 38 de partide în acest sezon pentru echipa sa de club, pentru care a marcat de nouă ori și a oferit cinci pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!