Super Liga Europeana Presa super liga Super Liga Europei Superliga Fotbal extern

Presa internationala nu menajeaza Super Liga si declara victoria faniilor! "Acesta este fotbalul!" sau "Super ridicol!"

Super Liga Europei a durat exact doua zile, fiind suspendata dupa o reactie negativa nemaintalnita.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 10:31
Data actualizarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 10:34

Scandalul provocat la nivel global de anuntarea infintarii Super Ligi a fost urias, iar dupa doar doua zile planul s-a dus de rapa. Marile publicatii ale lumii au reactionat si ele si au criticat in termeni duri toata aceasta situatie care a fost creata. Cei mai aprigi au fost cei de la Marca, ziar apropiat de Real Madrid, club al carui presedinte a fost principalul fondator al Super Ligii, care a titrat pe prima pagina "Super ridicol!".

"Guvernele, organizatiile, cluburile, antrenorii, jucatorii, suporterii, presa... Speriati de proiect, se lameteaza impotriva Super Ligii", a mai notat Marca. "Guvernele europene se ridica impotriva clubului bogate", a scris El Mundo. "Superliga se ciocneste cu federatiile si guvernele", a subliniat El Pais. "Superevadarea. Evadarea din Super League: britanicii pleaca, proiectul se destrama", a titrat Tuttosport.

Si francezii au reactionat, prin celebrul ziar L'Equipe. "Semnificatia acestor doua zile nebune si infioratoare ar consta probabil acum in a nu se opri aici, ci de a profita de schimbarea raportului de forte si a face alte cereri care pot readuce jocul si suporterii in centrul organizarii fotbalului".

Modifică setările cookies