FOTO "Îmi era rușine să mă antrenez cu Cristiano". Georgina Rodriguez, dezvăluiri inedite din viața de cuplu 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 09:19
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 10:58

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai de succes cupluri. 

Cei doi formează un cuplu de cinci ani, iar de atunci fac totul împreună, inclusiv sesiunile de antrenamente fizice, așa cum a dezvăluit modelul într-un interviu pentru Women's Health. 

Tânăra de 27 de ani a povestit că i-a fost dificil să înceapă să se antreneze alături de fotbalist în perioada pandemiei, atunci când au fost nevoiți să facă sport în casă. 

"La început a fost foarte dificil. Îmi era rușine să mă antrenez cu Cristiano. Imaginați-vă ce înseamnă să lucrezi în același spațiu în care era și el. M-am obișnuit să lucrez acasă, ca să putem petrece mai mult timp împreună. Acel sentiment a trecut, iar acum ador să facem sport împreună. 

Cristiano se antrenează dimineața, apoi și după-amiaza. Este neobosit și este încredibil cum se concentrează și este total implicat pasiunii pentru fotbal. Nu este vreun secret că se antrenează mult mai mult și mai bine decât mine. Nu există comparație. Este un sportiv profesionist. Măcar am parte de cel mai bun profesor acasă și mereu învăț ceva nou.", a mărturisit frumoasa argentiniancă.  

Cristiano Ronaldo are patru copii
 

Starul portughez a devenit tată pentru prima dată în 2010. Cristiano Ronaldo Jr. s-a născut în SUA, iar fotbalistul a preluat custodia totală a băiatului fără a dezvălui identitatea mamei. În 2017, în viața sportivului au apărut gemenii Eva și Mateo, născuți cu ajutorul unei mame surogat. 

Cinci luni mai târziu, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au devenit părinții unei fetițe, Alana Martina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!