Vinicius Junior kylian mbappe Real Madrid Savio Bortolini Fotbal extern

Pică transferul lui Mbappe la Real?! Jucătorul care l-ar putea face uitat pe starul francez 

Kylian Mbappe (22 ani) a fost principalul obiectiv al lui Real Madrid în perioada de mercato recent încheiată. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 17:23
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 17:24

Trei oferte au făcut madrilenii pentru starul lui Paris Saint-Germain, însă oficialii clubului le-au refuzat cu vehemență, astfel că atacantul va mai rămâne un an la Paris. Cu toate astea, în vara anului următor, Mbappe va rămâne liber de contract, iar presa internațională informează că va semna, mai mult ca sigur, cu Real Madrid. 

Cu toate astea, un fost jucător al madrilenilor consideră că Real are deja în lot un fotbalist talentat care l-ar putea face uitat pe Kylian Mbappe. Savio Bortolini a evoluat pentru Real Madrid din 1997 până în 2002, timp în care a jucat 160 de meciuri și a înscris 30 de goluri, câștigând Champions League de trei ori. 

  • Vinicius Junior

Savio: „Fotbalul se schimbă mult!”

Într-un interviu pentru emisiunea „El Larguero”, Savio a comentat posibilul transfer al lui Mbappe și a dezvăluit că transferul său ar putea depinde și de prestațiile lui Vinicius Junior. 

„Fotbalul se schimbă întotdeauna și uneori cu multă rapiditate. Ceea ce este Mbappe, un jucător fantastic, fenomenal...însă fotbalul se schimbă mult și cu ceea ce face Vinicius, s-ar putea schimba multe lucruri. 

Ca madrilen mi-ar plăcea să îl văd pe Mbappe la Madrid. Sunt fan al Madridului, însă și iubitor al fotbalului bun. Astăzi, în fotbalul mondial, vedem atât de puține dueluri unu contra unu că atunci când văd jucători precum Vinicius mă încântă”, a spus Bortolini citat de Mundo Deportivo

Modifică setările cookies