Franta

Răspuns surprinzător al lui Al Khelaifi când a fost întrebat de motivul pentru care a refuzat oferta de 180 de milioane pe Mbappe

Kylian Mbappe (22 ani) a fost dorit cu insistență de Real Madrid în perioada de transferuri recent încheiată.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 18:38
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 18:47

Trei oferte au făcut madrilenii pentru atacantul francez, prima pornind de la 160 de milioane de euro, însă toate au fost refuzate de oficialii lui Paris Saint-Germain. Aceștia au declarat cu câteva zile înainte de încheierea perioadei de mercato că așteaptă o ofertă pentru campionul mondial cel puțin similară din punct de vedere al sumei precum cea pe care au făcut-o ei către Monaco, atunci când l-au transferat. 

Nasser Al-Khelaifi a fost prezent la ultima ședintă ECA, acolo unde ocupă funcția de președinte, după scandalul cu SuperLiga, când fostul președinte Andrea Agnelli, fondator al SuperLigii, a fost dat afară. 

  • Al Khelaifi

„Asta este singurul lucru care contează!”
 

În cadrul întâlnirii, președintele lui Paris Saint-Germain a fost întrebat cum a fost posibil să refuze o sumă atât de mare precum oferta primită pentru Kylian Mbappe, iar răspunsul său a fost unul tranșant. 

„Singurul care contează este ca clubul să respecte jocul curat din punct de vedere financiar. Paris respectă acest lucru”, a spus Al Khelaifi, citat de cotidianul SPORT

Răspunsul său vine după ce PSG a fost în repetate rânduri acuzată că încalcă Fair Play-ul Financiar, iar aducerea lui Messi, Hakimi, Donnarumma, Sergio Ramos și Nuno Mendes au ridicat și mai multe semne de întrebare. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies