"Peste asa ceva nu pot trece!" Reactia lui Marius Sumudica dupa gestul facut la adresa suporterilor turci! Cum explica antrenorul roman reactia avuta! VIDEO

"Peste asa ceva nu pot trece!" Reactia lui Marius Sumudica dupa gestul facut la adresa suporterilor turci! Cum explica antrenorul roman reactia avuta! VIDEO

Marius Sumudica a explicat gestul pe care l-a facut adresa fanilor lui Kayserispor.

Echipa antrenata de Marius Sumudica, Gaziantep Gazisehir, a remizat scor 0-0 pe terenul celor de la Konyaspor. Antrenorul roman a intrat in conflict cu suporterii echipei oaspete si ar putea fi sanctionat de Fedearatia Turca de Fotbal. Konyaspor a emis un comunicat in care cere ca acest caz sa fie anchetat de instituiile Federatiei de Fotbal din Turcia.

Sumudica nu a mai castigat de o luna un meci in campionatul din Turcia si a ajuns la cinci meciuri consecutive fara victorie. In timp ce se indrepta spre vestiare, fanii celor de la Konyaspor l-au huiduit, iar Sumudica le-a aratat degetul mare in jos, fapt ce a provocat furia fanilor.

Sumudica a explicat la conferinta de presa gestul pe care l-a facut si spune ca suporterii celor de la Kayserispor i-au adresat injurii la adresa familiei.

"Ati auzit si dumneavostra ce au spus suporterii celor de la Konyaspor. Mi-au injurat familia. Nu am facut acele gesturi pentru a-o provoca, dar in momentul cand te iei de familia mea, nu pot sta cu mainile in san", a spus Marius Sumudica la conferinta de presa.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT