Sorescu, de vânzare! Legia a revenit și este gata să îl cumpere pe superstarul lui Dinamo

Dinamo l-ar putea pierde pe Deian Sorescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 15:58
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 00:28

Fundașul este așteptat în Polonia, la Legia Varșovia, pentru a-l înlocui pe Josip Juranovic, croat vândut la Celtic pentru 3 milioane de euro. Legia l-a mai ofertat pe Sorescu și în iunie, însă atunci au oferit doar 350.000 de euro, sumă prea mică pentru pretențiile lui Dinamo.

Presa din Polinia anunță că echipa este gata să facă o nouă ofertă, de 500.000 de euro. Singura opțiune din flancul drept al Legiei este Kacper Skibicki, fotbalist de doar 19 ani, asta pentru că Mattias Johhanson, adus de la Genclerbirligi, este accidentat.

  • Sorescu, de vânzare! Legia a revenit și este gata să îl cumpere pe superstarul lui Dinamo

Pe lângă Legia, și Gaziantep este dispusă să îl transfere pe Sorescu. Clubul turc esste gata să achite 600.000 de euro, interesul lor fiind confirmat și de Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo:

Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență, deși este un fotbalist tânăr!

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies