Fotbal extern

Pasiunea pentru fotbal chiar poate intrece orice limite! Tatuajul NEBUN facut de un fan al lui River Plate! Ce se intampla cand il scanezi!

River Plate a castigat Copa Libertadores in decembrie 2018.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019, 10:40
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2019, 10:47

Suporterii din America de Sud sunt recunoscuti pentru fanatismul lor, insa acesta poate depasi uneori anumite limite. Anul trecut, meciul retur al finalei Copei Libertadores a fost amanat si mutat ulterior pe Santiago Bernabeu, dupa ce fanii lui River Plate au atacat autocarul celor de la Boca Juniors.

River Plate a castigat trofeul, dupa 5-3 la general, iar fanii au declansat nebunia in Argentina. La cinci luni de la acel moment, fanii lui River inca traiesc intens experienta din decembrie. Dupa ce s-au impus in Superclasico, un suporter al lui River a decis sa isi tatueze pe picior un cod QR.

La prima vedere poate parea ceva de neinteles, insa atunci cand scanezi codul cu un smartphone, acesta te redirectioneaza catre un clip in care sunt prezentate golurile marcate de River Plate in finala cu Boca Juniors.

Unii suporteri, insa, au intrecut limita unei simple rivalitati. Inainte de Superclasico, doi fani au incercat sa se convinga reciproc de superioritatea echipei favorite, insa totul a degenerat. Unul din ei i-a incendiat casa celuilalt.

Modifică setările cookies