Neftci Baku și-a consolidat locul trei în campionat. Ce a declarat Laurențiu Reghecampf după victoria cu Zira

Neftci Baku Laurentiu Reghecampf Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 20:44
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 20:57

Neftci Baku a obținut o victorie importantă în campionatul din Azerbaijan.

În etapa a 20-a din competiția internă, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Zira și și-a consolidat poziția a treia în clasament.

În acest moment, Qarabag este lider în campionat, cu 56 puncte, urmată de Sabah Kabu (49 puncte) și Neftci Baku (41 puncte).

"Mă credeți dacă spun da?", a fost răspunsul tehnicianului român atunci când a fost întrebat dacă mai speră la poziția secundă. 

"Sunt fericit că am câștigat, că jucătorii cu probleme minore de sănătate și-au revenit. Am fost mulțumit și de jocul noilor veniți. Știu că ne putem îmbunătăți jocul de la meci la meci", a adăugat acesta. 

Laurențiu Reghecampf vrea titlul și grupe europene cu Neftci Baku
 

Deși s-a vorbit de mai multe ori despre posibilitate de a reveni în România încă din această iarnă, Laurențiu Reghecampf a anunțat obiectivul pentru anul 2023: câștigarea campionatului cu Neftci Baku și calificarea în grupele unei competiții europene.

"Vom încerca să formăm încă de acum echipa pentru vară pentru a nu exista apoi foarte multe schimbări și pentru a putea să începem cum trebuie pregătirile. Sperăm că ne vom califica în grupele Europa League sau Conference League. Avem acest plan și cred că așa este corect.

Echipa aceasta vrea să fie în primele două din țară, iar în acest moment diferența dintre noi și Qarabag este mare. Nu trebuie să vorbim prea mult, ci să muncim mai mult și să revenim din urmă", a spus Reghecampf.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!