Laurentiu Reghecampf Neftchi Baku Universitatea Craiova Fotbal extern

EXCLUSIV Scump la vorbă! Reacția lui Laurențiu Reghecampf la revenirea în țară. Cum a răspuns antrenorul solicitărilor jurnaliștilor

Laurențiu Reghecampf a încheiat anul cu o victorie pe banca lui Neftchi Baku, 3-0, împotriva celor de la Shamakhi și a revenit în țară în Ajunul Crăciunului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 14:38
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 14:50

Așteptat la aeroport de jurnaliști, tehnicianul le-a refuzat invitația de a oferi un interviu cu un clătinat din cap, apoi și-a continuat drumul.

În ultimele zile s-a vorbit despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să revină la Universitatea Craiova, însă tehnicianul și-a exprimat clar intenția de a rămâne în Azerbaidjan. Nu este exclus ca tocmai din acest motiv, în încercarea de a evita eventuale polemici cu privire la preluarea Universității Craiova a ales să nu facă declarații la sosirea în țară.

  • Laurențiu Reghecampf

Ce a declarat Reghe înainte de revenirea în România, pentru azeri

„Nu voi fi mulţumit niciodată cu locul 3. Mereu îmi doresc prima poziţie, acesta este obiectivul nostru. Încercăm să realizăm acest lucru şi, cu siguranţă, toată lumea gândeşte la fel ca mine. Toti vor încerca să dea ce au mai bun pentru a duce această echipă pe primul loc. Necesită multă muncă, energie, stres, dar asta vrem să facem.

Vom încerca să formăm încă de acum echipa pentru vară pentru a nu exista apoi foarte multe schimbări şi pentru a putea să începem cum trebuie pregătirile. Sperăm că ne vom califica în grupele Europa League sau Conference League. Avem acest plan şi cred că aşa este corect.

Echipa aceasta vrea să fie în primele două din ţară, iar în acest moment diferenţa dintre noi şi Qarabag este mare. Nu trebuie să vorbim prea mult, ci să muncim mai mult şi să revenim din urmă”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit azerilor de la Sportinfoaz - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!