VIDEO Laurențiu Reghecampf a anunțat ce vrea să facă în 2023, după ultimul meci al anului la Neftchi Baku

Laurentiu Reghecampf Azerbaidjan Neftchi Baku Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 18:12
Data actualizarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 18:12

Neftchi Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a disputat astăzi ultimul meci din 2022, 3-0 contra celor de la Shamakhi, în runda cu numărul 18 din campionatul Azerbaidjanului.

După 18 etape, Neftchi Baku ocupă locul 3, cu 38 de puncte, la nouă lungimi în spatele liderului Qarabag, care are și un meci mai puțin disputat.

Laurențiu Reghecampf vrea titlul și grupe europene cu Neftchi Baku

Deși s-a vorbit de mai multe ori despre posibilitate de a reveni în România încă din această iarnă, Laurențiu Reghecampf a anunțat obiectivul pentru anul 2023: câștigarea campionatului cu Neftchi Baku și calificarea în grupele unei competiții europene.

Mai mult, Reghecampf spune că vrea să construiască încă din această iarnă lotul pentru următorul sezon, semn că nu are de gând să părăsească prea curând formația din Baku.

"Nu voi fi niciodată mulțumit cu locul 3. Mereu îmi doresc prima poziție, acesta este obiectivul nostru. Încercăm să realizăm acest lucru și, cu siguranță, toată lumea gândește la fel ca mine. Toti vor încerca să dea ce au mai bun pentru a duce această echipă pe primul loc. Necesită multă muncă, energie, stres, dar asta vrem să facem.

Vom încerca să formăm încă de acum echipa pentru vară pentru a nu exista apoi foarte multe schimbări și pentru a putea să începem cum trebuie pregătirile. Sperăm că ne vom califica în grupele Europa League sau Conference League. Avem acest plan și cred că așa este corect.

Echipa aceasta vrea să fie în primele două din țară, iar în acest moment diferența dintre noi și Qarabag este mare. Nu trebuie să vorbim prea mult, ci să muncim mai mult și să revenim din urmă", a spus Reghecampf.

Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku în iunie 2021, iar actuala sa înțelegere expiră în vara anului 2024.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!