FOTO Fotografia pe care a postat-o Laurențiu Reghecampf, la o zi după revenirea în țară

Laurențiu Reghecampf Neftchi Baku Stiri Laurențiu Reghecampf
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 14:35
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 14:36

Laurențiu Reghecampf a revenit recent în țară pentru a petrece Crăciunul alături de familia sa.

Antrenorul a postat o fotografie pe pagina sa personală de Instagram alături de Corina Caciuc și de băiețelul lor, lângă bradul de Crăciun.

Reghecampf a sosit în România în cursul zilei de 24 decembrie, după ce a încheiat anul cu o victorie cu echipa sa, Neftchi Baku, scor 3-0 împotriva celor de la Shamakhi.

Așteptat la aeroport de jurnaliști, tehnicianul le-a refuzat invitația de a oferi un interviu cu un clătinat din cap, apoi și-a continuat drumul.

În ultimele zile s-a vorbit despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să revină la Universitatea Craiova, însă tehnicianul și-a exprimat clar intenția de a rămâne în Azerbaidjan. Nu este exclus ca tocmai din acest motiv, în încercarea de a evita eventuale polemici cu privire la preluarea Universității Craiova a ales să nu facă declarații la sosirea în țară.

„Nu voi fi mulţumit niciodată cu locul 3. Mereu îmi doresc prima poziţie, acesta este obiectivul nostru. Încercăm să realizăm acest lucru şi, cu siguranţă, toată lumea gândeşte la fel ca mine. Toti vor încerca să dea ce au mai bun pentru a duce această echipă pe primul loc. Necesită multă muncă, energie, stres, dar asta vrem să facem”, a spus Reghecampf, citat de presa azeră.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!