Neatenția care i-ar fi putut schimba complet destinul lui Haaland! Atacantul ar fi putut ajunge în Ligue 1 

Erling Haaland Borussia Dortmund Ligue 1 Olympique Lyon Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 14:22
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 14:24

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai buni atacanți la ora actuală. 

Starul lui Dortmund este pe lista marilor cluburi din Europa, iar în vară ar putea fi protagonistul unui transfer important. Cluburile de top visează să obțină semnătura atacantului norvegian, în timp ce altele regretă că nu l-au descoperit la timp. 

E și cazul lui Olympique Lyon, care putea să îl aibă pe jucător încă de pe vremea de când era junior, după cum a dezvăluit Cyril Callot, autorul unei cărți despre atacantul lui Dortmund. Într-un interviu pentru RMC Sports, autorul a povestit cum francezii au ratat transferul lui Haaland, dintr-o neatenție. 

Olympique Lyon l-a ratat pe Erling Haaland 

În urmă cu mai mulți ani, scouterii lui Lyon au mers în repetate rânduri la centrul de antrenament al lui Bryne, acolo unde juca și Haaland, în încercarea de a-l transfera pe un alt tânăr jucător, Tord Salte. Jucătorul țintit de francezi era prieten bun cu fotbalistul care evoluează acum la Dortmund. 

„În Bryne, până la 10-12, era până și cel mai mic din echipă. Atunci era cu un an mai tânăr decât coechipierii săi, dar avea alte calități, desigur. Un jucător cu temperament”, a mărturisit Collot citat de cotidianul SPORT

Erling Haaland nu ieșea în evidență pe atunci, însă scouterii lui Lyon nu l-au luat nici măcar în calcul, fără să îi aprecieze calitățile. În 2015, Lyon l-a transferat pe Salte, care însă s-a reîntors în Norvegia, în a doua ligă, după câțiva ani petrecuți în Franța. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!