Germania germania u23 Honduras honduras u23 rasism Fotbal extern Nationala olimpica a Germaniei, victima rasismului! Nemtii au iesit de pe teren in ultimul amical disputat

Nationala olimpica a Germaniei, victima rasismului! Nemtii au iesit de pe teren in ultimul amical disputat

Derapajele rasiste continua in fotbal, din pacate.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 17 Iulie 2021, 16:51
Data actualizarii: Sambata 17 Iulie 2021, 16:53

Jocurile Olimpice sunt din ce in ce mai aproape de a incepe, iar echipele nationala U23 sunt la finalul pregatirilor. Germania U23 a disputat un meci amical in compania reprezentativei similare a Hondurasului, fiind ulimul de acest gen inainte de partidele oficiale de la Olimpiada.

Totusi, conform Skysports, au exista probleme de natura rasista, care i-au determinat pe nemti sa paraseasca terenul cu 5 minute inainte de final, la scorul de 1-1. Fundasului Jordan Tournaigha se pare ca i-au fost adresate cuvinte jignitoare de catre un oponent, iar coechipierii au fost solidari cu acesta si au refuzat sa mai continue partida.

Contul oficial de Twitter al nationalei Germaniei confirma incidentul, in timp ce adversarii din Honduras au anuntat si ei problema pe retelele de socializare, spunand totusi ca este "un presupus act de rasism", insistand ca totul a fost o neintelegere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!