André Orellana cartonas rosu fault Honduras Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO „E de închisoare?” Cea mai „sălbatică” intrare din istorie: a rupt doi adversari, apoi s-a luat de arbitru

„E de neconceput cum un fotbalist, un profesionist poate să facă așa ceva!”.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 12:00
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 12:00

Meciul dintre Marathón și Club Deportivo Olimpia, din etapa a 8-a a campionatului din Honduras, a fost marcat de un fault șocant. Cel care l-a comis a fost André Daniel Orellana Leverón, fundaș dreapta la Marathón.

Cel mai urât fault din istorie? A accidentat doi jucători: „E de închisoare?”

În minutul 88, când CD Olimpia conducea cu 1-0, apărătorul lateral și-a pierdut controlul și a avut o intrare oribilă, pentru care a primit „roșu” direct. Orellana a reușit „performanța” să accidenteze doi adversari cu atacul său, pe German Mejía și pe Carlos Pineda.

Fără șanse să ajungă la minge, Orellana a sărit cu ambele picioare înainte. Imediat după intervenția periculoasă, jucătorul de 21 de ani i-a cerut explicații arbitrului pentru că a fost eliminat. „E de închisoare? André Orellana, eliminat pentru o intrare sălbatică”, a titrat Deportes TVC.

„E de neconceput cum un fotbalist, un profesionist poate să facă așa ceva!”, au exclamat, în direct, comentatorii partidei.

Șocant este că André Daniel Orellana Leverón este doar împrumutat la Marathón. Culmea, chiar de către CD Olimpia. Practic, fundașul dreapta și-a „rupt” doi dintre colegi. Olimpia a câștigat până la urmă cu 1-0, prin golul înscris de Kevin López, în minutul 84.

Orellana și-a cerut scuze imediat după meci: „Am fost copleșit!”

Imediat după meci, Orellana s-a scuzat pentru ce a făcut. „Am fost copleșit de moment. Am reacționat impulsiv și nu a fost corect ce am făcut”, a declarat fundașul dreapta hondurian.

„După ce am fost eliminat, m-am gândit că am făcut o greșeală și colegii mei nu meritau asta. Germán Mejía mi-a zis că nu e nimic, că așa e jocul și că mă iubește în continuare. Mi-a spus să nu-mi pierd ADN-ul și să continui să muncesc. 

Vreau să-mi cer scuze ambelor cluburi, atât lui  Marathón, cât și celor de la CD Olimpia. Sunt conștient că am greșit”, a mai zis Orellana, citat de publicația honduriană Diez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!