Mutu, mesaj pentru dinamovisti: "Treziti-va! Daca nu sunteti artisti, macar sa fiti caini pe teren!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Decembrie 2018, 08:48

	Mutu, mesaj pentru dinamovisti: "Treziti-va! Daca nu sunteti artisti, macar sa fiti caini pe teren!"

Din Emirate, Adi Mutu le transmite jucatorilor de la Dinamo sa se trezeasca. Nu mai crede in sansele de accedere in playoff.

Adi Mutu e convins ca Mircea Rednic va putea redresa echipa in a doua parte a sezonului. Sansele de accedere in playoff sunt minime, crede antrenorul de la echipa U21 a lui Al Wahda.

"Nu stiu de ce s-a ajuns aici, dar trebuie sa-si revina cat mai repede. Am vazut ca a revenit si Danciu, e foarte bine, chiar e nevoie de un om ca el acolo, sa le dea mai multa incredere jucatorilor si sa incerce sa-i scoata din pasa asta. Nea Mircea are multa experienta si sunt sigur ca redreseaza pana la urma barca. Dar pentru play-off cred ca e tarziu..."

"Trebuie sa bata tot pana la final de acum inainte, ca sa mai aiba sanse. Oricum, Dinamo isi va reveni, stati linistiti!"

"Jucatorii ar trebui sa se trezeasca! Sa-si aduca aminte ca sunt la Dinamo! Stiu ca pentru unii era doar un vis sa ajunga in Stefan cel Mare, dar acum, ca imbraca tricoul alb-rosu, sa se autodepaseasca si sa arate ca merita sa poarte echipamentul ala!"

"Fara alibiuri, fara sa mai caute scuze ca sunt amenintati ca sunt dati afara. Esti la Dinamo, poarta-te ca atare si da tot ce ai mai bun din tine, iar daca nu ai mare calitate sau executii, compenseaza prin determinare! Asta trebuie sa fie intotdeauna atitudinea de la Dinamo. Daca nu esti "artist", macar sa fii "caine" pe teren!", a spus Mutu intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies