Momentul care l-a scos din sărite pe Ronaldo! A fost prezentat în chiloți la gala Balonului de Aur. Reacția lui Messi

Moment controversat petrecut în timpul galei de decernare a Balonului de Aur.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 14:26
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 14:36

Nemții sunt revoltați că Messi a câștigat Balonul de Aur și nu Lewandowski. „Scandalos”, titreaza presa din Germania. Și Ronaldo e supărat. A fost prezentat în chiloți la gala de la Paris.

Cu doar 33 de voturi primite în plus față de Lewandowski, Messi a câștigat Balonul de aur pentru a șaptea oara.

Ronaldo s-a enervat în fața televizorului. Pe scena a fost proiectată imaginea lui în chiloți și asta i-a distrat pe Messi și Mbappe.

Cristiano Ronaldo a explodat împotriva redactorului France Football: „A mințit! Nu este acceptabil așa ceva!”

Superstarul portughez a reacționat, chiar în seara în care se decernează Balonul de Aur, oferit de France Football, după ce redactorul șef al publicației a dezvăluit ce i-ar fi mărturisit atacantul. 

Conform lui Pascal Ferre, Ronaldo i-ar fi spus că singura lui ambiție este să își încheie cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi.

„Rezultatul de astăzi explică declarațiile lui Pascal Ferre de săptămâna trecută, când a spus că i-am dezvăluit că unica mea ambiție este să îmi închei cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. 

Pascal Ferre a mințit, mi-a folosit numele să se promoveze pe el și publicația pentru care lucrează. Nu este acceptabil ca persoana care se ocupă cu decernarea unui trofeu atât de prestigios să mintă într-o astfel de manieră, lipsită de respect față de cineva care a respectat întotdeauna France Football și Balonul de Aur.

Câștig întotdeauna pentru mine și pentru cluburile pe care le reprezint, câștig pentru mine și pentru cei ce îmi vor binele. Nu câștig împotriva cuiva. Cea mai mare ambiție a carierei este că câștig trofee naționale și internaționale cu cluburile pe care le reprezint și echipa națională. Cea mai mare ambiție e să fiu un exemplu bun pentru toți cei care sunt sau își doresc să fie fotbaliști profesioniști”, a susținut Ronaldo.

Modifică setările cookies