OFICIAL | Manchester United și Cristiano Ronaldo au un nou antrenor până la finalul sezonului! Planul „Diavolilor roșii”

Manchester United Cristiano Ronaldo ralf rangnick Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 14:19
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 14:43

Manchester United a emis un comunicat oficial în care își anunță tehnicianul până la finalul sezonului.

Manchester United l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer după aproape 3 ani. „Diavolii roșii” nu au avut o variantă pentru postul de tehnician, așa că două meciuri, cu Villarreal, 2-0, și Chelsea, 1-1, au fost conduse de pe margine de Michael Carrick, secundul lui Solksjaer. 

Însă, luni, 29 noiembrie, Manchester United a emis un comunicat oficial în care anunță că Ralf Rangnick este antrenorul grupării de pe Old Trafford până la finalul sezonului. De asemenea, englezii au mai specificat că din vara lui 2022, germanul va fi consultantul clubului cu privire la jucătorii tineri. 

Sunt încântat să fiu la Manchester United și sunt concentrat pentru a avea un sezon de succes. Echipa este plină de talente și există un echilibru excelent între tinerețe și experiență.

Toate eforturile mele în următoarele șase luni vor fi concentrate pentru a-i ajuta pe acești jucători să-și atingă potențialul, atât individual, cât și ca echipă”, a spus Ralf Rangnick, pentru site-ul oficial al clubului.

Liber de contract din 2019, de-a lungul carierei, antrenorul le-a mai pregătit pe FC Viktirua Backnang, VFB Stuttgart 2, TSV Lippoldsweiller, SC Korb, VFB Stuttgart U19, Reutlingen 05, Ulm 1846, VFG Stuttgart, Hannover 96, Schalke 04, 1899 Hoffenheim, RB Leipzig.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!