Cristiano Ronaldo a explodat împotriva redactorului France Football: „A mințit! Nu este acceptabil așa ceva!” 

Cristiano Ronaldo Balonul de Aur France Football Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 20:33
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 20:40

Cristiano Ronaldo a comentat declarațiile făcute de redactorul șef al publicației franceze. 

Superstarul portughez a reacționat, chiar în seara în care se decernează Balonul de Aur, oferit de France Football, după ce redactorul șef al publicației a dezvăluit ce i-ar fi mărturisit atacantul. Conform lui Pascal Ferre, Ronaldo i-ar fi spus că singura lui ambiție este să își încheie cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. 

În replică, atacantul lui United a postat pe contul său de Instagram un mesaj dur, în care desființează cele spuse de jurnalistul francez, punctând care sunt ambițiile sale. 

Cristiano Ronaldo: „A mințit, mi-a folosit numele să se promoveze!” 

„Rezultatul de astăzi explică declarațiile lui Pascal Ferre de săptămâna trecută, când a spus că i-am dezvăluit că unica mea ambiție este să îmi închei cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. 

Pascal Ferre a mințit, mi-a folosit numele să se promoveze pe el și publicația pentru care lucrează. Nu este acceptabil ca persoana care se ocupă cu decernarea unui trofeu atât de prestigios să mintă într-o astfel de manieră, lipsită de respect față de cineva care a respectat întotdeauna France Football și Balonul de Aur. 

A mințit din nou astăzi justificând absența mea de la gală cu o presupusă carantină, care nu există. Întotdeauna felicit orice câștigător, cu același fairplay cu care mi-am construit cariera de la început și o fac pentru că nu sunt vreodată împotriva cuiva. 

Câștig întotdeauna pentru mine și pentru cluburile pe care le reprezint, câștig pentru mine și pentru cei ce îmi vor binele. Nu câștig împotriva cuiva. Cea mai mare ambiție a carierei este că câștig trofee naționale și internaționale cu cluburile pe care le reprezint și echipa națională. Cea mai mare ambiție e să fiu un exemplu bun pentru toți cei care sunt sau își doresc să fie fotbaliști profesioniști. 

Cea mai mare ambiție a carierei mele e să îmi am numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului. Închei prin a spune că atenția mea este pe următorul meci al lui United și tot ce, împreună cu colegii mei și suporterii, putem cuceri în acest sezon. Restul? Restul e doar rest...”, a scris Ronaldo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!