Misiune imposibilă pentru Ronaldo!? Marele vis al portughezului în lupta cu Messi, pe cale să se spulbere

Cristiano Ronaldo Balonul de Aur Lionel Messi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 10:45
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 10:52

Ronaldo (36 de ani), pe cale să înregistreze o nouă înfrângere în lupta cu Lionel Messi.

Luni, 29 noiembrie, va fi decernat „Balonul de Aur”, iar favorit la câștigarea trofeului în acest sezon este Lionel Messi, marele rival al lui Ronaldo.

Jurnaliștii de la Instant Foot au anunțat încă de la începutul lunii că argentinianul a fost informat deja că va câștiga trofeul.

„Starul argentinian a fost anunțat drept câștigătorul din 2021 al celebrului trofeu Balonul de Aur, pentru cel mai bun jucător al sezonului. Ceremonia va avea loc pe 29 noiembrie, la Teatrul Chatelet, la Paris. Este al șaptelea trofeu cucerit de Lionel Messi, ceea ce reprezintă un record”, au scris aceștia atunci.

Ronaldo visă să-și încheie cariera peste Messi la numărul de „Baloane de Aur”

Vestea vine ca un buzdugan pentru Cristiano Ronaldo, a cărui scop declarat era să-și încheie cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi.

„Cristiano are o singură ambiţie şi aceasta este să se retragă având mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. Ştiu acest lucru pentru că mi-a spus-o”, declara Pascal Ferre.

Leo Messi: „Ar fi o nebunie al șaptelea Balon de Aur!”

Întrebat de ziariștii spanioli despre posibilitatea de a câștiga cel mai râvnit trofeu la nivel individual, Messi nu a avut rețineri, dezvăluind cum s-ar simți. Totodată, argentinianul a mărturisit că nu se gândește la asta, mai ales datorită faptului că și-a îndeplinit deja unul dintre marile obiective ale carierei sale.

„Dacă e să fiu sincer, nu mă gândesc la asta. Cel mai mare trofeu pentru mine a fost ce am reușit alături de națională. După cât m-am luptat și bătut pentru trofeu, bucuria a fost maximă pentru tot ceea ce m-a costat.

Dacă voi câștiga Balonul de Aur ar fi extraordinar pentru tot ce înseamnă să câștigi încă unul, al șaptelea ar fi o nebunie. Dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Am reușit să îmi ating unul dintre marile obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să se întâmple ce o fi”, a declarat Messi pentru SPORT. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!