VIDEO Momente de groază pentru Guardiola și elevii săi: avionul lui Manchester City a ratat aterizarea din cauza unei furtuni

Pep Guardiola Boeing Liga Campionilor Manchester City Sporting Lisabona Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:38
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:41

Englezii se întorceau de la Lisabona după victoria la scor din optimile Ligii Campionilor, 5-0 cu Sporting.

Avionul Boeing 757 care transporta echipa Manchester City de la Lisabona, unde a jucat în Liga Campionilor, a ratat aterizarea din cauza Furtunii Dudley, informează marca.com.

Jucătorii şi staff-ul lui City au trăit o experienţă extremă şi terifiantă după ce avionul cu care călătoreau de la Lisabona a încercat să aterizeze pe aeroportul din Manchester.

Rafalele de vânt au atins 80 de kilometri pe oră

Vântul puternic cu rafale de până la 80 de kilometri/oră produse de Furtuna Dudley a zguduit puternic aeronava în momentul aterizării, astfel că, după ce au ocolit aeroportul din Manchester de trei ori, piloţii Titan Airways au fost nevoiţi să îndrepte avionul către Aeroportul John Lennon din Liverpool.

"Putem confirma că avionul care transporta prima echipă acasă de la Lisabona a aterizat în siguranţă la Liverpool, după ce vânturile puternice au forţat o deviere de la Manchester", a anuţat clubul, pe Twitter.

Manchester City s-a impus, marţi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (4-0), în faţa formaţiei Sporting Lisabona, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc 9 martie.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!