Răspunsul genial al lui Pep Guardiola când a fost întrebat cât va mai sta pe banca lui Manchester City 

Liga Campionilor Pep Guardiola
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 21:44
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 21:58

Manchester City se pregătește de duelul cu Sporting Lisabona, din Champions League.

Pep Guardiola speră ca în acest an să aducă pe Etihad Stadium mult visatul trofeu, UEFA Champions League. După ce a ratat anul trecut marele titlu, pierzând finala în fața lui Chelsea, Pep este gata să nu mai rateze obiectivul în acest sezon.

Întrebat cât va mai rămâne pe banca echipei din Manchester, Pep Guardiola a oferit o declarație care a stârnit zâmbetul jurnaliștilor. Ulterior, el a analizat duelul cu Sporting la conferința de presă premergătoare partidei. 

Declarațiile făcute de Pep Guardiola 

Nu o să-l depășesc pe Sir Alex Ferguson, nu vă faceți griji. Mai am un an și jumătate de contract, e mult timp în fotbal. Încrederea este mare, așa a fost întotdeauna. Cred că de mult arătăm că suntem la un nivel înalt.

Armonia care există în acest vestiar chiar este excepțională acum. Suntem împreună de mult timp, ne cunoaștem foarte bine. Cred că atmosfera este mai bună decât în ​​alte sezoane.

Dacă mă deranjează că mă întrebați despre câștigarea Champions League? Fiecare poate să mă întrebe ce vrea. Nu mă deranjează pentru că înseamnă că suntem aici, în Champions League, unde vrem să fim

Știu cât de importantă este Champions League și nu vom nega acest lucru, dar în același timp împotriva lui Norwich s-a văzut mentalitatea cu care jucăm fiecare meci, nu doar în Europa.

Sporting are spirit de echipă și există o legătură mare între antrenor și jucători. Se vede că urmează un proiect și toată lumea este alături de el. Ies bine cu mingea din apărare, apoi atacă foarte repede și fac presing”, a declarat spaniolul, conform cotidianului Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!