Mitrita, vedeta in America! Romanul i-a cucerit si pe sefii noii sale echipe: "Antrenorul vrea sa-i dea libertate totala, e greu sa-i faci fata!"

Alexandru Mitrita Alexandru Mitrita MLS Alexandru Mitrita New York City FC Fotbal extern Mitrita, vedeta in America! Romanul i-a cucerit si pe sefii noii sale echipe: "Antrenorul vrea sa-i dea libertate totala, e greu sa-i faci fata!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 07:52
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 07:55

Mitrita s-a facut rapid remarcat in Statele Unite ale Americii. Si nu doar de fani.

Olteanul Mitrita a cucerit New York-ul. Suporterii celor de la New York City FC sunt entuziasmati de noul transfer, dar la fel de incantati sunt si oamenii din conducere. Claudio Reyna, directorul sportiv al echipei americane, l-a laudat pe internationalul roman dupa evolutiile din meciurile amicale si a oferit o prefata a viitorului sezon.

Mitrita nu doar ca avea locul de titular asigurat, dar va fi si jucatorul care va primi cea mai mare libertate de miscare din partea antrenorului.

"Mitrita este jucatorul caruia antrenorul vrea sa-i dea libertate totala deoarece este foarte mobil, e greu sa-i faci fata in duel unu contra unu. Il vrem cu siguranta in preajma portii, sa-si creeze ocazii si sa fie pericolul pentru adversari", a declarat Reyna pentru ESPN.

Mitrita a marcat doua goluri spectaculoase in meciurile de pregatire, iar fanii s-au inghesuit sa-l laude pe retelele de socializare. New York City FC a platit 7,4 milioane de euro pentru a-l aduce pe Mitrita de la Craiova si ii ofera romanului un salariul de un milion de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!