VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică, reacție fantastică la adresa lui Cristiano Ronaldo și a sumelor exorbitante pe care le încasează portughezul

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 20:41
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 21:09
Superstarul portughez va primi pe an la Al-Nassr nu mai puțin de 200 milioane de euro. Asta înseamnă 6.34 euro pe secundă!

Marius Șumudică, românul care antrenează în Arabia Saudită la Al-Raed din vara anului 2022, a vorbit despre contractul semnat de Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr.

Marius Șumudică, reacție fantastică la adresa lui Cristiano Ronaldo și a sumelor exorbitante pe care le încasează portughezul

Tehnicianul a precizat că portughezul este deja un fenomen și și-a rezolvat treaba în Europa, câștigând tot ce se putea obține. Șumudică a mai dat de înțeles, totodată, că nici măcar nu este mirat de suma fantastică pe care o încasează CR7.

  • Marius Șumudică

„Lumea s-a mirat de sumele vehiculate, de cât poate să câștige acest om într-o oră... 23 de mii de euro într-o oră... Asta e valoarea acum, nu știu.

E un fenomen, a câștigat tot ce se putea câștiga până acum la nivel de Europa. A fost la echipe mari, titluri, fel de fel de trofee. A venit într-o țară unde fotbalul e în plină ascensiune”, a spus Marius Șumudică pentru știrile Pro TV și sport.ro.

Al-Nassr îi face toate poftele lui Cristiano Ronaldo

Pentru a-i face mai lină acomodarea în Arabia Saudită, Al-Nassr i-a închiriat un apartament la Four Seasons Hotel în Riad. Locuința are 17 camere, pentru întreaga familie și tot personalul, și o capacitate de 1.000 de metri pătrați.

Tot acest lux are un cost. Potrivit GoldMyne TV, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo va achita aproximativ 300.000 de euro pe lună pentru a-i crea tot confortul superstarului portughez.

Legea din Arabia Saudită, strictă pentru persoanele necăsătorite

Legea din Arabia Saudită interzice ca cuplurile necăsătorite să locuiască sub același acoperiș, însă pentru starul de la Al Nassr și familia lui se va face o excepție.

De altfel, mai mulți avocați din Arabia Saudită au dezvăluit că oficialitățile mai trec cu vederea asemenea situații dacă nu se ajunge la alte probleme. Însă, pentru a nu alimenta discuțiiile, Georgina Rodriguez (28 ani), iubita lui Cristiano Ronaldo, este declarată în acte menajera superstarului. 

„Dacă amândoi își doresc asta, atunci pot locui în aceeași casă. Chiar dacă legea interzice coabitarea în afara căsătoriei, autoritățile au început să mai închidă ochii și să nu mai persecute oamenii dacă nu apar alte ilegalități”, a declarat un avocat pentru EGE Agency.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!