GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo e șeic la Al-Nassr! Clubul i-a închiriat un apartament de lux pentru 300.000 de euro pe lună! Cum arată locuința 

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Arabia Saudita Four Seasons Hotel Riad Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:15
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:18

Al-Nassr vrea să-i asigure lui Cristiano Ronaldo tot confortul necesar pentru a da cel mai bun randament în noua sa provocare.

În ultima zi din 2022, Al-Nassr a anunțat oficial că l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 ani), din postura de jucător liber de contract. Clubul din Arabia Saudită l-a convins pe deținătorul a 5 Baloane de Aur cu un salariul anual de 200 de milioane de euro pe sezon. Astfel, în aventura de doi ani și jumătate de la Al-Nassr, superstarul portughez ar urma să câștige 500 de milioane de euro.

Al-Nassr îi face toate poftele lui Cristiano Ronaldo

Pentru a-i face mai lină acomodarea în Arabia Saudită, Al-Nassr i-a închiriat un apartament la Four Seasons Hotel în Riad. Locuința are 17 camere, pentru întreaga familie și tot personalul, și o capacitate de 1.000 de metri pătrați. 

Tot acest lux are un cost. Potrivit GoldMyne TV, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo va achita aproximativ 300.000 de euro pe lună pentru a-i crea tot confortul superstarului portughez.

Legea din Arabia Saudită, strictă pentru persoanele necăsătorite

Legea din Arabia Saudită interzice ca cuplurile necăsătorite să locuiască sub același acoperiș, însă pentru starul de la Al Nassr și familia lui se va face o excepție.

De altfel, mai mulți avocați din Arabia Saudită au dezvăluit că oficialitățile mai trec cu vederea asemenea situații dacă nu se ajunge la alte probleme. Însă, pentru a nu alimenta discuțiiile, Georgina Rodriguez (28 ani), iubita lui Cristiano Ronaldo, este declarată în acte menajera superstarului. 

„Dacă amândoi își doresc asta, atunci pot locui în aceeași casă. Chiar dacă legea interzice coabitarea în afara căsătoriei, autoritățile au început să mai închidă ochii și să nu mai persecute oamenii dacă nu apar alte ilegalități”, a declarat un avocat pentru EGE Agency.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!