"Maradona este pres de sters pe picioare!" O legenda a fotbalului paraguayan il desfiinteaza pe 'El Pibe de Oro'! Ce spune despre comparatia cu Messi

"Maradona este pres de sters pe picioare!" O legenda a fotbalului paraguayan il desfiinteaza pe 'El Pibe de Oro'! Ce spune despre comparatia cu Messi

Un jucator paraguayan a facut o noua comparatie intre Messi si Maradona. 

Jose Luis Chilavert a fost transant, declarand ca Messi este cel mai bun jucator argentinian. El si-a motivat parerea prin numarul de trofee castigate de superstarul Barcelonei. 

"Messi este cel mai bun din istorie! Alti doi fotbalisti care mi-au placut sunt Ronaldo si Romario. Maradona nu are nici 1% din trofeele lui Messi, iar din acest motiv Lionel este mai bun.  

Maradona este presul de sters pe picioare al lui Gianni Infantino (n.r. actualul presedinte al FIFA)", a declarat Chilavert, potrivit Radio Cooperativa.

Messi a castigat, pana acum, 35 de trofee cu Barcelona, in timp ce Maradona are in palmares doar 9 trofee cu echipele de club la care a evoluat. 

In plus, jucatorul in varsta de 33 de ani are de doua ori mai multe goluri inscrise pentru nationala Argentinei fata de Maradona, cu precizarea ca Messi a jucat 138 de meciuri pentru a inscrie 70 de goluri, iar Maradona a adunat 69 de aparitii, in care a marcat de 34 de ori. 

Spre deosebire de jucatorul Barcelonei, Maradona are in palmares un titlu mondial, cucerit in 1986.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul lui Cîţu către prefecţii din județele afectate de inundații: ”Trebuie să mergeţi pe teren!”
BRAT
Modifică setările cookies