Mai tare decat TOT ce-a facut Karius vreodata! :)) Gafa INCREDIBILA a portarului. In 2016, a fost scos de TATAL LUI din teren pentru ca s-a luat la cearta cu adversarii

Loris Karius Al Arabi Fotbal extern Mai tare decat TOT ce-a facut Karius vreodata! :)) Gafa INCREDIBILA a portarului. In 2016, a fost scos de TATAL LUI din teren pentru ca s-a luat la cearta cu adversarii
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Septembrie 2019, 15:58
Data actualizarii: Vineri 20 Septembrie 2019, 16:02

Portarul devenit celebru in toata lumea dupa ce a fost certat de tatal lui chiar pe teren pentru ca s-a certat cu adversarii a comis-o din nou! Gafa lui a dus la gol dupa mai putin de 10 secunde trecute din meci.

Portarul lui Al Shahania, Khalifa Al-Dosari, va tine minte toata viata meciul cu Al Arabi. Din pacate, nu pentru vreuna dintre paradele pe care le-a reusit. Al-Dosari a gresit grav in primul minut al partidei, iar adversarii n-au avut mila. Qatarezul Mohammed Salah a marcat. Al Arabi a castigat pana la urma cu 2-1.

Al-Dosari nu e la prima aparitie pe scena internationala. In 2016, a fost certat, apoi iertat de tatal sau chiar pe gazon dupa ce s-a luat la cearta cu adversarii.


GAFA INCREDIBILA A LUI AL DOSARI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!