Inca o lovitura URIASA pentru Karius! Si-a dat echipa in JUDECATA si vrea sa plece! Liverpool se teme ca e persecutat

Inca o lovitura URIASA pentru Karius! Si-a dat echipa in JUDECATA si vrea sa plece! Liverpool se teme ca e persecutat

Cosmarurile nu se mai termina pentru Loris Karius.

Portarul german ar putea sa-si incheie abrupt relatia cu Besiktas. Liverpool l-a imprumutat pentru 2 ani la Istanbul, insa e greu de crezut ca Loris va continua si din vara. Karius a notificat FIFA dupa ce Besiktas nu l-a mai platit in ultimele 4 luni. Deadline-ul de 10 zile impus pentru ca banii sa-i fie virati a expirat, asa ca Besiktas risca acum sanctiuni importante!

Liverpool a aflat de situatia portarului si incearca sa-i ofere sprijin. Clubul se teme ca neamtul e persecutat in Turcia si 'criticat pe nedrept' pentru evolutiile sale, scrie Liverpool Echo.

Antrenorul lui Besiktas, Senol Gunes, a spus despre Karius ca a 'stagnat' si ca si-a pierdut motivatia si pasiunea pentru fotbal. Karius a facut mai multe erori importante in ultimul timp.

"E talentat, dar n-a mers pentru el aici. Avem o problema", a recunoscut Gunes.

Karius a fost titular in 21 dintre cele 22 de etape ale actualului sezon si a jucat in 5 din cele 6 partide disputate de Besiktas in Europa League.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies