Sheriff Tiraspol divizia nationala Liga Campionilor Petrocub Hincesti Republica Moldova Fotbal extern

Mai greu la Hîncești decât pe ”Bernabeu”! Sheriff Tiraspol nu a câștigat derby-ul cu liderul Petrocub și rămâne pe 2

La gazde au fost titulari doi fotbaliști care nu prindeau nici banca de rezerve în Liga 2 din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 15:20
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 15:29

Sheriff Tiraspol, echipa care a uimit în grupele Ligii Campionilor cu victoria asupra lui Real Madrid, 2-1 chiar pe ”Santiago Bernabeu”, a remizat în această după-amiază în derby-ul campionatului Moldovei, 0-0 pe ”Stadionul Orășenesc” din Hîncești cu gazdele de la Petrocub, într-un meci restanță din etapa a doua.

Meira și Efros (Petrocub) au fost legitimați degeaba la Buzău și, respectiv, Mioveni

Petrocub este liderul campionatului, vicecampioana din sezonul trecut și principala rivală a grupării din Tiraspol în lupta pentru titlu. 

La echipa din Hîncești joacă titulari doi fotbaliști trecuți și prin liga secundă din România, unde însă nu au reușit să prindă nici măcar banca de rezerve. 

Este vorba despre portarul portughez Mickael Meira, ex-Gloria Buzău (2019), și despre fundașul central moldovean Ștefan Efros, ex-CS Mioveni (2020).

Oficialii de la Hîncești, suspendați și amendați pentru protestul anti-Sheriff

În precedentul derby, oficialii lui Petrocub au vrut să scoată echipa de pe teren pentru a protesta împotriva clubului Sheriff, pe care îl consideră ”un club favorizat” din cauza amânării meciurilor pe care le are în competiția internă. 

Pentru gestul său, președintele Nicolae Usatîi a fost ulterior suspendat opt etape de Federația Moldovenească de Fotbal, care nu l-a iertat nici pe managerul clubului, suspendat și amendat pentru că fumase la tribuna oficială.

În clasamentul din Divizia Națională, Petrocub Hîncești rămâne lider, cu 42 de puncte, urmată de Sheriff, cu 41 de puncte, care însă mai are trei restanțe de disputat.

Foto: Facebook - FC Petrocub

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!